Volvo S/V40 relaterade ämnen.

Moderator: Moderator

av pukavik 14 apr 2017, 13:34
Hej alla glada. Har en V40 2,0 T-99 som har fått följande fel Vänster blinkers (fram, flygel, bak) lyser konstant. Både med och utan påslagen tändning. Höger blinkers fungerar som den ska. När jag slår på varningsblinkers lyser alla blinkerslampor med fast sken. Har försökt med följande: Ta ur säkringar. Enda som händer är att blinkreläet är tyst vid aktivering men vänster lampor lyser fortfarande. Tagit ut blinkreläet med samma resultat. Kopplat bort blinkersspaken. Samma sak. Någon som har en ide? Tacksam för all hjälp
pukavik

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

Presentation

Vi är Volvoentusiaster som tycker om att skriva om Volvobilar. Även om det är ett bra märke så kan det bli fel ibland eller att man vill ha den utsmyckad med tuffa saker, hur som helst så har ni kommit rätt då vi alla tycker om Volvo.

Som medlem får du tillgång till den lite mer exklusiva delen som innehåller bland annat Köp & Sälj och Projekttrådarna som andra medlemmar lagt upp. Så varför inte kika in och bli medlem direkt.

Kontakta oss

SUPPORTAVDELNINGEN

problem med sidan,inloggning m.m Maila Supportavdelningen

FORUMANSVARIG

Maila Ansvarig person

Om oss

Den skyldiga till Volvoforum.se™ är en biltokig skåning i sina bästa dagar vid namn Anders ”BamZe” Gunnarsson. Det var även BamZe som grundade Volvoforum från första början år 2006. Konceptet var att vi ville ha ett forum där alla som var intresserade av Volvo samlades. Yngre som äldre med nya som gamla bilar men med en och samma sak gemensamt, Volvo!

Målet med Volvoforum är att det ska vara en samlingsplats för alla Volvoentusiaster. Ett forum där man ska kunna finna allt ifrån info om problemlösning till olika träffar och företagserbjudanden. Vi har sett en del danska och norska användare på senare tid, men vi siktar på att hålla det på svensk nivå just nu. Våra idéer och tankar går i att vi ska åka runt i Sverige på både träffar och evenemang och visa upp att vi finns.

VOLVOFORUM

Forumet för oss som kör Volvo