Volvo 700, 900, V90 & S90 relaterade ämnen.

Moderator: Moderator

av Micke-Megas 28 maj 2015, 17:51
Hej,

Bilen blev underkänd p.g.a förliten hanbromsreserv,
Lämnade in Bilen och fick handbromsbackarna utbytta.
Firman sa att det inte gick att få det bättre så nu är man1800:- :shock: fattigare och inen förbättring.
Läste på webben om att handbroms vajrarna kunde bli dåliga.
Hissade upp bilen bal idag och hittade ett fäste där en vajer går in och två går ut.
Detta fäste verkar sitta löst. Se bildlänk nedan.
http://www.bilddump.se/bilder/201505281 ... 97.114.jpg

Någon som vet om det ska sitta fast och isåfall var?
Tacksam för snabbt svar.

Mvh
Micke Västerås
av TimothyBray 02 sep 2019, 18:34
The author in this post is telling us something very important. We often become accidents while traveling by car. Because we do not check for hand breaks etc. You need to buy custom essay for the students to complete their thesis work. Because of this we have to suffer huge losses. We need to keep our car hand brake repaired, so that I do not face an accident.

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster

Presentation

Vi är Volvoentusiaster som tycker om att skriva om Volvobilar. Även om det är ett bra märke så kan det bli fel ibland eller att man vill ha den utsmyckad med tuffa saker, hur som helst så har ni kommit rätt då vi alla tycker om Volvo.

Som medlem får du tillgång till den lite mer exklusiva delen som innehåller bland annat Köp & Sälj och Projekttrådarna som andra medlemmar lagt upp. Så varför inte kika in och bli medlem direkt.

Kontakta oss

SUPPORTAVDELNINGEN

problem med sidan,inloggning m.m Maila Supportavdelningen

FORUMANSVARIG

Maila Ansvarig person

Om oss

Den skyldiga till Volvoforum.se™ är en biltokig skåning i sina bästa dagar vid namn Anders ”BamZe” Gunnarsson. Det var även BamZe som grundade Volvoforum från första början år 2006. Konceptet var att vi ville ha ett forum där alla som var intresserade av Volvo samlades. Yngre som äldre med nya som gamla bilar men med en och samma sak gemensamt, Volvo!

Målet med Volvoforum är att det ska vara en samlingsplats för alla Volvoentusiaster. Ett forum där man ska kunna finna allt ifrån info om problemlösning till olika träffar och företagserbjudanden. Vi har sett en del danska och norska användare på senare tid, men vi siktar på att hålla det på svensk nivå just nu. Våra idéer och tankar går i att vi ska åka runt i Sverige på både träffar och evenemang och visa upp att vi finns.

VOLVOFORUM

Forumet för oss som kör Volvo