Volvo 240 & 260 relaterade ämnen.

Moderator: Moderator

av wigshumanhair 28 maj 2019, 11:14
The flat iron takes care of any colour, so that a flat iron to heat up to 230°c can alter it. it is designed to transform all kinds of hair, ghd hair straightener, the platinum is particularly recommended for taking care of sensitive and / or coloured hair.
how to maintain it?
keep the cold plate straightener platinum with a clean cloth to remove residue) for thermal protective care. https://www.lacewigsbuy.co.uk/category- ... -Hair.html

the ghd straightener + platinum
he's really sweet with her hair.
the temperature rise is very quick for a smoothing express.
the extra long cord (2.7 m) is very practical in the case of bathroom not configured.
the of platinum hair straightener ghd lace wigs uk

he's heavier than a conventional flat iron.
thicker than a conventional flat iron, it is less practical for ripples. it does, however, have beautiful earrings.

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 4 gäster

Presentation

Vi är Volvoentusiaster som tycker om att skriva om Volvobilar. Även om det är ett bra märke så kan det bli fel ibland eller att man vill ha den utsmyckad med tuffa saker, hur som helst så har ni kommit rätt då vi alla tycker om Volvo.

Som medlem får du tillgång till den lite mer exklusiva delen som innehåller bland annat Köp & Sälj och Projekttrådarna som andra medlemmar lagt upp. Så varför inte kika in och bli medlem direkt.

Kontakta oss

SUPPORTAVDELNINGEN

problem med sidan,inloggning m.m Maila Supportavdelningen

FORUMANSVARIG

Maila Ansvarig person

Om oss

Den skyldiga till Volvoforum.se™ är en biltokig skåning i sina bästa dagar vid namn Anders ”BamZe” Gunnarsson. Det var även BamZe som grundade Volvoforum från första början år 2006. Konceptet var att vi ville ha ett forum där alla som var intresserade av Volvo samlades. Yngre som äldre med nya som gamla bilar men med en och samma sak gemensamt, Volvo!

Målet med Volvoforum är att det ska vara en samlingsplats för alla Volvoentusiaster. Ett forum där man ska kunna finna allt ifrån info om problemlösning till olika träffar och företagserbjudanden. Vi har sett en del danska och norska användare på senare tid, men vi siktar på att hålla det på svensk nivå just nu. Våra idéer och tankar går i att vi ska åka runt i Sverige på både träffar och evenemang och visa upp att vi finns.

VOLVOFORUM

Forumet för oss som kör Volvo